Антоанета Цонева не пада по гръб: Блъсков само с илюминатите не ме свърза

25383
Антоанета Цонева не пада по гръб: Блъсков само с илюминатите не ме свърза
Снимка: БГНЕС

Възгледът на г-н Блъсков, че „Протестна мрежа” е спонсорирана от някого заради нещо го знам отдавна. Искам обаче и да припомня, че преди време, на страниците на „Труд”, той написа, че нашият сигнал срещу Делян Пеевски, Цветан Василев и Николай Бареков е донос. А след това „Труд” месеци наред пишеше неща, които подкрепиха в крайна сметка нашия сигнал, заяви Антоанета Цонева.

Вчера собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков подаде сигнал срещу „Протестна мрежа” в 16:00 часа, след като цял ден ПИК публикуваше неща срещу протеста ни. Г-н Недялков играе като контрапротест – ако той има факти и доказателства, че харча повече, отколкото предполагат приходите ми, аз съм готова прокуратурата да ме разследва. Правото да протестираш и свободата на словото е избор от първи порядък и г-н Недялков не може да го ограничи, защото не ни харесва, категорична беше Цонева.

"Биволъ": Кирил Добрев е с двата крака в скандала "Филип Златанов"

Скандалът около изчезването на тефтерчетата на злополучния председател на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на ин...

Единствено през ПИК и през „Труд” се прокара версията, че 10 е поправено на Д.П., а не обратното. Но главният прокурор вчера сам каза, че злоупотребата с власт е „форма на живот” при институциите в България, каза Цонева. Ако в тефтерчетата на Златанов има поправка, това е направено с умисъл. Не знам кой е и защо, добави тя.

Стенограмата на Комисията „Златанов” в парламента сама показва, че членовете на комисията не са видели оригиналните тефтерчета, а са гледали слайдшоуто, показано от прокуратурата, каза Цонева.

Групата на Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и Иван Кръстев (бел. ред. - директор на Центъра за либерални стратегии) е базирана на т.нар. „типингпоинт” и точно „Протестна мрежа” са куклите на тази група, контрира Блъсков. Вие не можете да докажете, че този кръг действа с цел метеж и срещу правителството, отвърна Цонева, на което Блъсков отвърна: „Не, не, ПИК ви надцени”. Г-н Блъсков, във вестника си „Репортер”, по време на протестите миналата година беше изрисувал фантастична схема, в която само илюминатите не участваха, иронизира Цонева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика