"Атака" разигра волна програма в сградата на Нова телевизия

36008
Снимки: Нова телевизия

Скандалите с „Атака” нямат край. След като днес лидерът на партията Волен Сидеров направи митинг пред Съдебната палата, преди малко стана ясно, че депутати от партията му са направили опит за саморазправа с гости в предаване на Нова телевизия.

Поредната волна програма е изнесена от интимната приятелка на Сидеров Деница Гаджева, Миглена Александрова, Димитър Димов, Илиян Тодоров и Калина Балабанова. Те са се опитали да потърсят сметка от гостите в „Часът на Милен Цветков” Виктор Стоянов и Цветан Въков. Двамата бяха част от протеста срещу Волен Сидеров, който също се проведе днес пред Съдебната палата.

Миков вече депозира искането за отнемането на имунитета на Сидеров

Искането на главния прокурор да бъде отнет депутатският имунитет на Волен Сидеров е депозирано в деловодството на Народното събрание ...

Народните представителите са отправили множество обидни реплики и заплашили протестиращите с думите: „Ще ви накараме да си изядете маските”, информират от "Здравей, България". Те са визирали както факта, че Стоянов и Въков са се появили с маски на Сидеров при Милен Цветков, така и представлението на Найо Тицин пред Съдебната палата. Продуцентът навлече усмирителна риза и маската на Волен Сидеров така, както и през лятото на миналата година по време на един от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

"Кой ви дава право, ти ли си безпартиен бе, носи маска на Лютви Местан", викаше Димитър Димов в репортаж, представен по Нова телевизия. "Така ли сте се държали във Варна", не му останаха длъжни Стоянов и Въков.

Представители на Атака многократно са били поканени да участват в предаването „Часът на Милен Цветков”, но не са откликнали на поканата да дебатират в ефир. Вместо това са предпочели да се разправят с несъгласните с посланията им във фоайето на Нова телевизия.

Днес от трибуната пред Съдебната палата Волен Сидеров посочи Нова телевизия като една от медиите, които участват в заговор срещу него.

Кутев: Законът важи за всички, включително за Сидеров

"Законът важи за всички. Каквото за Бисеров, такова за Сидеров, такова за Цветанов, такова и за Станишев и Кутев. Не можа да има чадър...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика