"Атака" с телевизионни кадри как актьор от НАТФИЗ шамаросва Сидеров

15931

Кадри, на които се вижда как актьорът Анатоли Лазаров шляпва по главата лидера на „Атака” Волен Сидеров и след това вкарва шамар и на Десислав Чуколов, бяха показани в национален ефир. Тези кадри са подкрепата на новата версия на „Атака” за случилото се в НАТФИЗ в периода 23-25 октомври тази година, където Волен Сидеров на два пъти нахлу заедно със свои сподвижници.

Пред сутрешния неделен блок на bTV Магдалена Ташева, която е депутат от „Атака”, обясни как по-късно днес – в 12:30 часа, националистическата партия ще обясни с големи подробности какво се е случило. Ташева заяви, че по времето на инцидента Сидеров и колегите му лепели плакати срещу разпространението на дрога в НАТФИЗ. Тя каза и, че лично си лепяла плакатите на предизборни кампании и затова не вижда нищо притеснително в това Волен Сидеров да прави същото, придружен от депутати на партията и от камери на телевизия "Алфа". И обеща, че ще даде всички сурови кадри, заснети от "Алфа".

Да не излезе накрая, че Волен е малтретирал студентката, за да не си счупи телефона?

С тези думи депутатът Емил Димитров-Ревизоро, който е член на Временната комисия за имунитетите на Волен Сидеров и Десислав Чуколов обр...

Ташева не можа да отговори на въпрос защо „Атака” не е уведомила полицията за агресията на Лазаров и колегата му Евгени Будинов, който е известен от филма „Отряд за бързо реагиране”.

От своя страна Лазаров посочи, че е дал отговора си защо плясва Сидеров „където трябва”. Това са избрани и изрязани кадри, които не показват цялата история, подчерта той. Будинов пък каза, че „с кофичка и лепило” Волен Сидеров е опитвал да цапа двамата актьори и да лепи плакати по тях. Лазаров добави и, че на кадрите ясно се вижда как човек с качулка от „Атака” го бута назад.

Попитани дали ще се извинят на Сидеров и Чуколов, актьорите бяха категорични – не. Ние сме жертвите, ние сме без имунитет, ние нямаме частна телевизия, изтъкнаха те. Ташева пък коментира, че извинението е лично решение и не виждала защо Сидеров и Чуколов трябва да се извиняват на актьорите.

Интересна теза изказа Ташева и за телефонния тормоз към депутати от Временната комисия за имунитетите на Сидеров и Чуколов. Според нея всичко било наред, защото живеем в съвременно общество и лично тя си публикувала телефона в Интернет, а "Протестна мрежа" направили това с телефоните на депутатите още през 2013-та година. Много от нас, депутатите, са си сложили телефоните в анотациите на официалния сайт на парламента, уточни Ташева и издиктува в ефир телефона си. Проверка на Actualno.com на сайта на Народното събрание показа, че г-жа Ташева е пропуснала да си сложи телефона. Той е 0884 650 463, като по собствените думи на Ташева тя очаква много обаждания.

СЕМ работи по казуса с публикуваните телефони на членовете на комисията "Сидеров"

СЕМ работи по казуса с публикуваните телефони на членовете на комисията, разглеждаща свалянето на имунитета на Волен Сидеров и Десислав...

Същевременно членът на СЕМ Мария Стоянова посочи, че телевизия „Алфа” отказва да плаща налаганите ѝ от регулаторния орган глоби. Тя беше категорична, че ако я нямаше телевизията, нямаше да го има проблемът. Помните ли, че Волен Сидеров проверяваше паспортите на случайни граждани на улицата? Тази липса на реакция доведе дотук, смята Стоянова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика