Атанас Атанасов: Почвам да се питам Бареков да не работи за Борисов?

32353
Атанас Атанасов: Почвам да се питам Бареков да не работи за Борисов?
Снимка: БГНЕС

Несиметричното разпределение на порциите доведе до сегашния разпад. ДПС поиска да вземе повече, отколкото беше разпределението след изборите. И сега ставаме свидетели на „предсмъртните конвулсиите на цензурата”, заяви едно от лицата на Реформаторския блок – о.з. генерал Атанас Атанасов.

Бареков е дете на разведени родители. Той беше проект на прословутата банка. Започвам да си задавам въпроса дали сега Николай Бареков не си е намерил спонсор в лицето на Бойко Борисов? Защото просто трябва да се каже за два дни истината за всяко твърдение на Бареков и нещата се обръщат страшно в полза на ГЕРБ, коментира Атанасов в сутрешния блок на Нова телевизия. Шегувам се, обаче, задаването на въпроса не се покрива с доказателства.

Егото на Борисов е слабостта му като политик, смята Татяна Дончева

Бойко Борисов няма нужда от никаква коалиция и приказките за сближаване на ГЕРБ и ДПС са пропаганда, опорни точки. Това заяви лидерът н...

Когато хора като Николай Радулов излизат да коментират, те трябва да не се представят като „професори”, а като такива, каквито са – бивши агенти на Държавна сигурност, продължи Атансов. А технологията на черния пиар пак се задейства – спомнете си как преди предните парламентарни избори Сергей Станишев отиде в прокуратурата с една дебела папка със сигнал за подслушвания срещу Цветан Цветанов. И аз съм критикувал Цветанов, но това, което направи Станишев, си беше отработена схема, завърши Атанасов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика