ББЦ към ЛИДЕР за местния вот: Развод ми дай и не ме мъчи!

13653
ББЦ към ЛИДЕР за местния вот: Развод ми дай и не ме мъчи!
Снимка: БГНЕС

„България без цензура“ ще се яви самостоятелно на местните избори. Партията няма да позволи вотът на стотици хиляди българи да бъде подменен. Това обяви на пресконференция в Пловдив лидерът на МББЦ Никола Митев.

Ръководството на партията в Пловдив даде пресконференция в града по повод невярно разпространена информация за разпад на структурата. В нея участваха народният представител Мартин Иванов, лидерът на МББЦ Никола Митев, лидерите на местната структура - Тезджан Наимова, Нъшан Деркалестаниан, Дяко Дяков, Атанас Панчов, Васил Кльонков Кристиан Гьошев и други представители на общинското и областното ръководство.

Ковачки не искал Бареков и Драганова в новия Български демократичен център

Изконната партия на Николай Бареков - "България без цензура", както и формацията на българските жени, оглавявана от Весела Драганова, н...

„Партията е стабилна и здрава, лидерът й Николай Бареков е на мястото си, въпреки манипулативните слухове за неговото оттегляне, категоричен бе Митев.

Той обясни, че лидерът на формацията не е могъл да присъства на пресконференцията в Пловдив, тъй като има неотложни ангажименти в Комисията по енергетика към ЕП, където заедно с Комисаря по енергетика Марош Шефчович ще разисква възможностите за компенсация на България заради спрения проект „Южен поток“. Това ства ясно от информацията на пресцентъра на ББЦ.

Партията нямала да влиза централно в коалиции, но на местните структури, които са над 250, е даден карт бланш да преговарят за потенциални кандидати за кметове и общински съветници.

Лидерът на МББЦ се извини на младежите от партията, заради коалицията с партия ЛИДЕР, която се възползва от ББЦ, за да осребри корпоративния си вот.

Без лихвите Ковачки дължи на държавата 392 хил. лева за мина "Чукурово"

Мина Чукурово дължи концесионно възнаграждение на държавата в размер на 392 хил. лева без лихвите за периода от второто полугодие на 2...

„Това е наша грешка, но взехме своята поука и затова сега ще се явим на местните избори самостоятелно. Бизнесменът Христо Ковачки подменя вота на избирателите. Срам е да си народен представител и да ходиш на спявка, да изпълняваш поръчки и да даваш редовен отчет на един олигарх“, подчерта Митев.

Ковачки се опитва да впрегне целия си олигархичен ресурс и си позволява да изкупува депутати на ББЦ, за които са гласували избирателите на ББЦ. „Така си осигурява свои хора в парламента, за да оцелее и да се съхрани, защото бизнесът му зависи изцяло от плащания чрез държавния бюджет. Паралелно с това се опитва да овладее „България без цензура“. Всички, които са подмамени от него да се запишат в т.нар. БДЦ, ще бъдат излъгани“, предупреди Митев. „Когато правихме листите за парламентарните избори, от ЛИДЕР дойдоха зрели хора, с дългогодишни кариери във фирмите на Ковачки, но изцяло смачкани и без право на мнение. Имам подозрения, че мизерните заплати на миньорите са забавени, защото отиват в други направления - да примамим някой депутат, да платим на някоя медия да наплюе неудобните“, допълни той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика