ББЦ може да стане основа на нова партия

29845
ББЦ може да стане основа на нова партия
Снимка: БГНЕС

За момента не мисли да сменяме името на "България без цензура". Ако партньорството ни с останалите партии от коалицията "Български демократичен център" проработи, можем да се слеем в един общ проект. Това заяви председателят на ПГ на "БДЦ" и зам.-председател на ББЦ Светлин Танчев в ефира на Дарик радио.

От думите му стана ясно, че коалицията е готова да подкрепи едно евентуално правителство на малцинство. Подкрепата зависи от това каква програма ще предложи ГЕРБ.

Танчев: Ако не откриваме по 100 хил. работни места годишно, ще изчезнем

Ще направим всичко възможно, за да може едно бъдещо правителство да изкара по-дълго време. Това заяви зам.-председателят на ПГ на "Бълг...

Всичко останало по думите на Танчев е въпрос на едни други, по-кратки разговори. Той допълни, че въпросът не е Кой, а за какво. Евентуалните проблеми с Патриотичния фронт бяха отхвърлени. Дори напротив - от ББЦ защитили зам.-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки в европарламента.

Шефът на ПГ на Българския демократичен център отказа да се произнесе категорично по темата КТБ. Според него липсват важни детайли от цялата картина като кешовите потоци, приходите и разходите и др. Танчев коментира още, че е нормално една банка да има загуби и не трябва да съдим по състоянието й само по този критерий.

Все пак беше отчетено, че с всеки изминал ден съдбата на банката става все по-ясна. В тази връзка зам.-председателят на ББЦ коментира, че наистина доверието е изгубено. То може да се завърне единствено, ако например Оманския фонд застане зад банката.

 

Светлин Танчев става заместник-председател на "България без цензура"

Бившият депутат от ГЕРБ и сегашен независим народен представител Светлин Танчев стана заместник-председател на "България без цензура". ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика