БСП събира подписи за регистрация за изборите в центъра на София

3421
БСП събира подписи за регистрация за изборите в центъра на София
Снимка: БГНЕС

БСП стартира подписката за регистрация за местните избори наесен в центъра на столицата.

Партията избра пространството пред Народния театър на фона на звука на фонтаните и музиката на уличните музиканти, за да стартира в София подписка за регистрациите на партиите за участие на местните избори на 25 октомври. В страната партията вече е събрала много подписи, предаде БНР.

Не беше нужно да влизаме в такива емоции, съжали Зеленогорски

Сега е време на усмивките, работихме до късно да изчистим градовете… През последните 3 седмици работехме по създаване на инфраст...

Под наслов "Другото лице на София" ще започне битката за столицата. На мястото дойдоха кандидатът на БСП за кмет на София, проф. Михаил Мирчев, всички 24 районни кмета, проф. Стефан Данаилов, който е народен представител на БСП "Лява България", президентът на ПЕС Сергей Станишев, писателят Димитър Томов, спортният деец Таньо Киряков и много дрги, които дадоха своята подкрепа за регистрацията на БСП и за хода на кампанията.

Предстои кампания за промяна на модела на управление на София по-близо до хората и до техните проблеми, изтъкна Михаил Мирчев. БСП е първата политическа партия, която е готова с всички свои кандидати за кметове и общински съветници в цялата страна, които вече са утвърдени и излъчени и са на терен, подчерта председателят на градската структура на БСП в София Калоян Паргов и каза, че левицата се надява на честна игра в предстоящата кампания.

Професор Стефан Данаилов си пожела културна столица не само като изяви, но и като начин на живот и отношение между хората.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика