Бареков: Аз само призовавах Борисов да ходи на работа, не му се извинявам

5132
Бареков: Аз само призовавах Борисов да ходи на работа, не му се извинявам

Не приемам никой да се извинява от мое име! А аз не бих се извинил на никого за нищо свързано с политическата ми кариера, освен на нашите избиратели, които заедно с мен бяха подложени на неистов натиск и преса след европейските избори, само и само ББЦ да бъде унищожена. Очаквам сега и лидери на други партии, в това число и на по-малки, да проговорят за задкулисните си срещи миналото лято покрай скандала с КТБ. Това заяви евродепутатът Николай Бареков, визирайки твърдението на премиера Бойко Борисов, че Цветан Василев му се извинил заради "ордите на Бареков", които стоели пред къщата му в Банкя.

След събитията в Банкя срещу мен беше направен истински компроматен обръч в НАП и прокуратурата и последваха проверки на мен и цялото ми семейство, включително и на невръстните ми деца, жалва се Бареков. Този натиск се състоеше от психически тормоз и разпити, които г-н Борисов, уверявам ви, нанасят много повече увреждания върху душевността на човека, отколкото някой да те призовава под прозореца да ходиш на работа, продължава евродепутатът.

Жената до Бареков няма умора - прокламира Наръчник на продажника

Политическата формация „Български демократичен център” предлага услуги като търговия на дребно, актьори под наем втора, тре...

На политическите си опоненти не дължа извинение, защото спрямо всеки един протест съм действал съобразно съвестта си на гражданин, убежденията си и законите на Република България, завършва Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика