Бареков: Борисов лъже, няма разпад на ББЦ в Пловдивско

28305
Бареков: Борисов лъже, няма разпад на ББЦ в Пловдивско

Това е най-тъпата и грандиозна манипулация на Борисов и неговите приятели, които използват откровени аутсайдери, които не са нито членове, нито фактори в „България без цензура“, за да демонстрират с обиди и клевети ужким разпада на партията. Така официалният пресцентър на "България без цензура" реагира на информацията, че партията на Бареков е напусната от още хора в Пловдивски регион.

Явно много сме объркали сметките на някои хора, за да задействат политически маргинали и клакьори в последния момент преди изборите. Това е отчаян ход, който няма нищо общо с действителността. Структурите на партията са здрави, листите за изборите са цели, а снощи хиляди пловдивчани посрещнаха Николай Бареков в родния му град, обясняват от ББЦ.

ББЦ ще блокира и трите КПП-та на турската граница на 1 октомври

Блокадата на турската граница ще започне в 8 часа сутринта на 1 октомври и ще продължи до 6 октомври на трите КПП-та, каза днес в Пло...

Във връзка с изказванията на бившия пловдивски активист Хайк Гарабедян, структурата на ББЦ в Пловдив, председателят Мартин Иванов и неговият заместник Дяко Дяков заявяват с облекчение, че вече няма нужда да наблюдават как господина неуспешно се налага като лидер в областта. Раздялата с него е предопределена и е била планирана за след края на настоящата предизборна кампания, но Гарабедян решил сам да прекрати агонията с партийния му живот в ББЦ. От ББЦ-Пловдив заявяват, че структурите им са сплотени, работят активно за изборна победа на 5-и октомври и пожелават на г-н Гарабедян повече успех в следващата партия, на която ще пристане.

В същото време Валентин Черпоков категорично опроверга информацията за разпад на структурите на ББЦ в Смолян, Девин и Доспат. "Предизборната кампания е във вихъра си и сме си поставили за цел да изкараме още по-добър резултат от този на евроизборите. Слуховете за това, че имаме напуснали са с цел да ни злепоставят само седмица преди изборите".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика