Бареков: Монополът у нас няма цвят

19978
Бареков: Монополът у нас няма цвят

"Като евроепутат ще инициирам в ЕП тотална проверка на ЕРП-тата, „Овъргаз“ и „Лукойл“, обяви Николай Бареков, лидер на „България без цензура“, на посещението си в Челопечене. Бареков гостува на традиционния събор в софийския квартал, съобщават от "България без цензура". 

„Монополът у нас няма цвят. При горивата той е руски, в търговските вериги - европейски, а в медиите е мешана скара. У нас има две телевизии, които канят всякакви представители на мафията и ще отговарят пред ЕП за това“, обясни Бареков. 

Бареков поведе листата на ББЦ за евровота, Каракачанов е на последно място

Съвсем очаквано бившият журналист Николай Бареков оглави листата на "България без цензура" /ББЦ/ в коалиция с ВМРО и Земеделски народе...

Лидерът на ББЦ определи Сергей Станишев като слабото място на Народното събрание и бе категоричен, че трябва да бъде разследван за кражбата от европейските фондове, която извършила съпругата му Моника. Станишев ще бъде отстранен като лидер на ПЕС и ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, уверен е Бареков, както и че такива избори ще има. 

Още един депутат напуска групата на ГЕРБ утре, съобщи лидерът на ББЦ. В Челопечене той коментира и раздаването на козунаци на бедните от ГЕРБ. 

„Не е страшно, че са раздавали козунаци на бедните българи, защото те умориха хората от глад. По-страшното е че те са давани на социално-слаби, което означава, че някой е ровил в масива на общината. Да ровиш в личните данни на бедните българи е цинизъм. Кметът на София г-а Фандъкова забави историята с Орлин Алексиев , прикри данни на столична община и нищо не прави за топлофикация, която е затънала с милиард дългове“, посочи Бареков. 

За поискания от Волен Сидеров дебат за Украйна, лидерът на ББЦ каза, че Волен прави тези циркове от немай къде. „Той направи всичко за да спре ГЕРБ и трябваше да забие финалния пирон в ковчега на политическия труп на г-н Борисов. Остана без структури и за него е важно да влезе в ЕП. Волен приключи в момента, когато се прегърна с Местан и ДПС. Нашата формация няма тема за разговор с ДПС, защото те развратиха българската политика“, отсече Бареков. 

Бареков: Борисов има душевно разстройство, цяла Европа ни се смее заради него

Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата, който предложих. Това каза лидерът на „България без цензура&ld...

На празника в Челопечене Бареков и зам.-председателят Росен Петров по великденска традиция се бориха с яйца. Червеното на лидера беше победено от синьото яйце с логото на партията, носено от Петров. Петров коментира, че това е символ за победата на коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден над червените. 

В Челопечене е най-голямата ни структура в околните на София, затова дойдохме да почерпим хората, обясни Бареков. Има позитивно отношение към нас, каквото няма към другите партии, защото ние оценихме качествата на българския народ – той е образован и млад като възраст, затова заслужава добро управление, ориентирано към икономиката, образованието и здравеопазването. Ние обиколихме страната няколко пъти, от сега нататък ще се събираме да си говорим с хората. Не изключвам до 25-ти май, когато са европейските избори сериозен ръст в доверието към нас, както и не изключвам да победим старите партии, каза Бареков. Той се разходи по сергиите в Челопечене, за да разговаря с продавачите. Те му пожелаха успех на вота. Млад сте и сте борбен, похвали го една от търговките, а съпругът й допълни, че трябва да има повече млади хора като него в управлението. Друга жена пък му подари детска прашка и му пожела късмет и успех. Той коментира, че симпатизантите, с които се е срещнал искат промяна в страната и млад човек, който да промени политиците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика