Бареков: Политическият труп Янев проституира по заръка на ГЕРБ

24507
Бареков: Политическият труп Янев проституира по заръка на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Политическият труп Яне Янев проституира по заръка на ГЕРБ пред НАП, за да очерни Николай Бареков. Това съобщават от прецесентъра на ББЦ.

Според тезата на Бареков "зловредният политически труп Яне Янев" е автор на "персоналните атаки: срещу бившия телевизионен водещ чрез НАП. Припомняме, че вестник "Сега" съобщи за дължими 35 хил. лева данъци от Бареков, които той не е платил на държавата. Заради тази атака Бареков сезира прокуратурата за злоупотреба със служебно положение и изтичане на конфиденциална информация от Националната агенция по приходите.

РЗС:Поне 10 кандидат-депутати ще напуснат политическата пирамида на Бареков

До десет дни поне десет кандидат-депутати на ББЦ ще напуснат политическата пирамида на Бареков. Нормалните хора в ББЦ вече разбраха, че...

Използването на политически проститутки остана единственото оръжие на ГЕРБ срещу нашия лидер. ГЕРБ използват цялата си машина за производство на лъжи и клевети, които чрез служебното правителство фабрикуват компромати, уж случайно оповестени по поръчковите малотиражки, продължават от ББЦ.

Явно готвената от ББЦ блокада на границата с Турция за изборите заплашва безапелационния успех на бъдещото управление на "Бостан", защото така ще изгубят над 150 хиляди гласа с двойно гражданство. Напомняме, че записването на доброволците за блокадата между 1-ви и 6-ти октомври продължава в офисите на ББЦ в Хасково, Стара Загора, София и Пловдив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика