Бареков насочи изборен взор към Румъния, опасява се от революция

41322
Бареков насочи изборен взор към Румъния, опасява се от революция

Румъния пред Турция – това е новото мото в предизборната кампания на „България без цензура”. То беше разкрито лично от лидера на партията Николай Бареков на среща в Щръклево, който се зарече да помага на хората в Румъния с български паспорти да дойдат да гласуват в България.

Бареков не отстъпи от заканата си да блокира българо-турската граница, за да пресече изборния туризъм. „Целта е не да  блокираме търговския поток, а за шест дни да спрем избирателния туризъм. Не е възможно хора, гласували за Ердоган и незнаещи български, сега да искат да гласуват у нас", коментира той, без да обясни и да тълкува какво би представлявало политическа партия „да помага” на живеещи в чужбина граждани да идват да гласуват.

Бордековщина

Когато ножът опре до кокала. Когато независимостта е поставена под въпрос. Когато изборите са под заплаха. Когато туризмът не е приорит...

„Новият политик” стигна и до ново откровение – по-важното изречение от 1 млн. работни  места, което е записано на плакатите на ББЦ, е другото – държавата с грижа за народа.

Бареков призна и, че му е обидно, че предизборната кампания е приключила и той няма с кого да дебатира. "Днес политиците не ходят на дебати. Къде са им програмите, как да сравним и хората какво да изберат? Те си мислят, че като обясняват как държавата е фалирала, това ще ви излъже и ще ви накара пак да гласувате за някой с твърда ръка. Тези циници пак искат да се върнат на власт, но следващото им изгонване ще е още по-тежко. Възможно е тогава нещата да излязат извън контрол и дори да има жертви", заяви политикът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика