Бареков не се уморява да сочи с пръст, вместо да отговори за финансирането си

45215
Бареков не се уморява да сочи с пръст, вместо да отговори за финансирането си
Снимка: БГНЕС

"Не мога да си обясня кой плаща на неграмотния и безработен блогър Асен Генов да плюе по "България без цензура"? Вече втори ден той говори срещу мен и партията, която представлявам в сутрешния блок на Нова телевизия. Защо е този геноцид?". Това попита лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, съобщиха от партията.

Според него "Протестна мрежа" работи като партия. "Изпращам сигнал до главния прокурор, в който ще настоявам да бъде разследвано финансирането на "Протестна мрежа" и всички останали партии", каза още Николай Бареков. "Настоявам да получа ясен и категоричен отговор и се надявам прокуратурата да си свърши бързо работата и да провери финансирането на партиите", категоричен е лидерът на ББЦ.

"За жалост Ани Цолова, която беше журналист, когато аз бях водещ в bTV, сега се е превърнала в псевдожурналист и актриса. Защо тя насажда омраза срещу мен и "България без цензура", а в същото време не пита как нейният ментор Бойко Борисов е изхарчил държавната си субсидия от 100 милиона лева?", попита Бареков. Той така и не обели дума за финансирането на кампанията за евроизборите на ББЦ.

Част от ръководството на КТБ се яви на разпит в СДВР

Част от ръководството на "Корпоративна търговска банка", чийто мажоритарен собственик е Цветан Василев, е било на разпит в Столичната...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика