Бареков отлюспи още един депутат - този път от "Атака"

40389
Бареков отлюспи още един депутат - този път от "Атака"
Снимка: БГНЕС

Групата на независимите народни представители в 42-рото Народно събрание, които са част от "България без цензура" на Николай Бареков, се увеличи с още един човек. Малко преди началото на днешното извънредно заседание на парламента своето заявление за напускане на ПГ на "Атака" внесе в деловодството депутатът Димитър Аврамов, предаде БГНЕС.

Минути по-късно Аврамов застана рамо до рамо с Николай Бареков и заедно съобщиха новината. Още пред журналистите депутатът получи партийна книжка от новия си лидер.

"Не съм предател – мен ме предадоха хора, които не могат да различат българската национална кауза от шумоленето на банкнотите", обяви Димитър Аврамов пред журналистите. Въпреки тази констатация Аврамов обяви, че няма да сипе обиди и упреци към Волен Сидеров. По думите му, близо девет години той е работил за каузата на "Атака", но тази партия вече се е оказала в състояние, което не и позволява да защитава българските национални интереси.

От своя страна Николай Бареков обяви, че ще издигне Димитър Аврамов за кандидат за народен представител в Разград, където той ще може да влезе в пряка битка с ДПС.

"България без цензура" се е оказала единствената партия, която има сили да се противопостави на ДПС и на новата "уродлива" коалиция на ДПС и ГЕРБ, посочи Аврамов.

Лидерът на структурата на ББЦ в Пловдив: Бареков ми прати MMA бойци

Уставът на „България без цензура” е променен еднолично, така че да може председателят т.е. Николай Бареков да сменя по свое...

Преди да съобщи новината за присъединяването на Аврамов, Николай Бареков обяви, че всички негови народни представители ще гласуват против актуализацията на бюджета днес. Тази актуализация е грабеж на българския народ от страна на Бойко Борисов и Ахмед Доган, категоричен бе Бареков. По думите му, чрез тази актуализация ДПС и ГЕРБ се канят да налеят огромен ресурс в служебното правителство и правителството на Орешарски, за да си купят изборите и да ограбят българския народ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика