Бареков пак избухна срещу конкурентите си

30439
Бареков пак избухна срещу конкурентите си
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ и Реформатирският блок са двама лоши актьори в един театър. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пред "Фокус".

„Разбирам, че Радан Кънев набеди, че Бойко Борисов бил отличен актьор, а той самият бил слаб. Не бих казал, че и двамата заедно с Цветан Цветанов са слаби актьори. Това, което се случва в момента е отчаян опит на Радан Кънев да се направи на манципиран политик и как едва ли не Реформаторският блок ще бъде някаква алтернатива на ГЕРБ. На всички е ясно, че Реформаторският блок на практика се разпадна. Кънев в момента е да речем „капитан без армия”, каза Бареков.

ББЦ готви създаване на голям центристки блок с НДСВ

Коалиция „България без цензура" води разговори с представители на НДСВ, които могат да прераснат в създаването на голям центрист...

Според него реформаторите правят опит, подпомогнати от ГЕРБ, да играят някаква алтернатива, да подменят реплики, всяка сутрин по сутрешните блокове удобно канени един след друг, за да покажат на гражданите, че "дясното се е събудило".

Бареков обясни, че позицията ГЕРБ и Реформаторски блок е унизителна и Радан Кънев трябва да се засрами от това. Според него Цвета Цветанов заявява как ГЕРБ се бори за 121 мандата в парламента, но ще поканят „реформаторите на трапезата, за да споделят с тях отговорността за управлението”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика