Бареков призна: Знаех какво е КТБ, изтеглих си парите от там

36863
Бареков призна: Знаех какво е КТБ, изтеглих си парите от там

Ние живеем в един филм, който се повтаря. Това константира лидерът на "България без цензура" и евродепутат Николай Бареков. Той нарече управляващата коалицията и програмата им "безпринципни".

Според бившия журналист кабинетът е време да бъде сменен. Той нарече купуване на политическо влияние решението на кабинета да се даде етажи от сградата на НДСВ на партията на Георги Първнов АБВ.

Вложителите на КТБ са изтеглили 1 млрд. и 70 млн. лв. днес

1 милиард и 70 милиона лева са изтеглени днес от вложителите в КТБ. Това съобщи пред bTV финансовият министър Владислав Горанов. По дум...

От ББЦ поискали етажи да им бъдат дадени и след евровота, и след последните избори. А по думите на Бареков отишли във формация с малко над 4%. Той беше категоричен, че нищо в страната не се е променило и въпросът Кой?! отново е на дневен ред по отношение на назначението на Слави Бинев. Този път обаче това било ясно - който е назначил юриста Божидар Лукарски за министър на икономиката е назначил и Бинев.

В ефира на БНТ бившият водещ изпадна "в конфуз" по отношение на КТБ. Първо той заяви, че никога не е имал пари там, но буквално няколко секунди по-късно обясни, че е имал допреди 2 години, но ги е изтеглил. Като причина за решението си той посочи "че е знаел какво е КТБ". На въпрос защо не е предупредил хората, Бареков каза, че е предупредил приятелите си, които си изтеглили парите. Това обаче не направила майката на евродепутата, която в момента си чакала парите.

Темата "Южен поток" също беше засегната. Според Бареков изказването, че премиерът - независимо от това дали се казва Орешарски или Борисов, не е чел договора са несериозни. Преди изборите лидерът на ББЦ признал, че две партии имали интерес тръбопроводът да се реализира непрозрачно. Това били ГЕРБ и ДПС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика