Бареков удари Реформаторите, били тюрлюгювеч, поиска им избирателите

30278
Бареков удари Реформаторите, били тюрлюгювеч, поиска им избирателите

Николай Бареков удари Реформаторите в момент, в който партиите в десния блок се карат и не могат да си изберат лидер. Бившият телвизионен журналист поиска избирателите на обединението с уверението, че България без цензура е единствената алтернатива на задаващата се коалиция ГЕРБ-ДПС.

"Като човек, който е гласувал за СДС преди години, дълбоко съжалявам за настъпилия крах на Реформаторския блок. Отдавна предупреждавах, че този тюрлюгювеч, който беше забъркан от българската олигархия, ще свърши по този безславен начин и ще разочарова все още вярващите десни избиратели, заяви Бареков. - И реформаторите ги уби това, което навремето уби Надежда и Костов – опитът им да бъдат патерица на по-голяма от тях формация. Какъв сигнал за управленски капацитет може да излъчи някой, който нито може да проведе конгрес, нито може да си избере лидер. Проблемът за лидерството унищожи дясното и след управление им до 2001 г. Призовавам всички разочаровани избиратели да подкрепят мен и моята партия като единствена алтернатива на задаващата се коалиция ГЕРБ-ДПС, чиито водещ мотив ще бъде ограбването на държавата и продължението на задкулисната практика. Искрено съжалявам за пропилените надежди и доверие, което избирателите все пак имаха, че протестите през последните години ще родят някакво ново дясно, макар и със старите муцуни, познати от БКП и ДПС".

Кунева залагала на принципите, а не на армията

Принципите са печелили много повече битки, отколкото армиите. Защитихме един принцип, принципа на демократичността, на спокойствието. Т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика