Безплатни вестници за категория 18+ вървят свободно в парламента

7701
Безплатни вестници за категория 18+ вървят свободно в парламента

На входа на парламента се предлага вестник с доста розови снимки. Вестникът е тематичен – за транспорта, но на последната страница присъства рубрика за шофьорската кабина. Точно там има снимки с две дибидюс разголени апетитни представителки на слабия пол, показа в предаването си „ДикOFF” журналистът Сашо Диков.

Според отговорника по политическите въпроси в ГЕРБ Цветан Цветанов това е провокация. Вие сигурно сте го внесли този вестник, отвърна той на Диков, след като журналистът го попита дали е нормално в парламента да се предлага порно. Мая Манолова посъветва Диков да се обърне към ръководството на парламента – в предишния парламент такива неща нямало. Председателят на НС Цецка Цачева обаче избяга бързо, щом видя Диков.

Онлайн еротични модели печелят много с помощта на технологиите (18+)

35 хил. долара – толкова е спечелила за миналата година 19-годишната стриптизьорка Мел (бел. ред – името е псевдоним), защо...

Като пазители на морала се показаха от „Атака”. Еманация беше изказването на Десислав Чуколов, според когото „нивото в парламента драстично е паднало”. Имало било журналисти, които си позволявали махленски въпроси – разбира се, не вие, дойде и четката за Диков. Магдалена Ташева пък директно размаха ръце: „Махнете тези пошлотии, бързам, имам изказване”.

Най-откровен беше Росен Петров – по принцип има място тук, каза той. И си спомни за отминали времена и вестници с такива снимки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика