Близнашки: Взели сме мерки за нормално провеждане на изборите

19053
Близнашки: Взели сме мерки за нормално провеждане на изборите

Хората се готвят за изборите, а обстановката е спокойна. Районните и секционните комисии са създадени с консенсус. Взети са всички мерки, за да се създадат условия за нормалното произвеждане на изборите. 

Това обяви пред журналисти служебният премиер проф. Георги Близнашки във Велико Търново, където е на посещение за участие в честванията на 106 години от Независимостта на България, съобщиха от правителствената пресслужба. 

Близнашки иска Цветан Василев да се върне в България, за да поеме отговорността си

Цветан Василев трябва да се върне в България и да поеме своята отговорност, заяви служебният премиер Георги Близнашки. "Василев трябва...

По време на визитата Близнашки разговаря с кмета на града Даниел Панов, с областния управител Георги Камарашев и с председателя на Общинския съвет Николай Ашиков. 

Служебният премиер посети и новооткритите археологически разкопки на църквата Света Богородица, за която се предполага че датира от 30-те години на 13 век. "Надявам се, че ще можем да помогнем и финансово, за да може да се консервират откритията дотук. Очевидно цяла България се вълнува, когато се връщаме назад във времето и се откриват следите от нашите предшественици. Ще направим всичко възможно, при цялата тежка финансова ситуация", каза Близнашки. 

Той призова по-заможните и будни граждани да откликват с дарения при такива значими случаи, каквото е направеното уникално откритие в подножието на хълма Царевец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика