Бойко Ноев: Бежанците да се бият, а не да идват в Европа

7210
Бойко Ноев: Бежанците да се бият, а не да идват в Европа
Снимка: БГНЕС

България не може да предложи условия за бежанците. Ние сме уникални с това, че сме най-бедната държава в ЕС. Освен това 10% от населението ни е свързано с мюсюлманската религия и продължава да се влошава в ущърб на християните. Това заяви в ефира на bTV бившият министър на отбраната Бойко Ноев.

Според него това не е бежански, а геополитически проблем, преселение на големи групи хора, то ще засили противоречията в ЕС, тъй като част от европейските страни няма да приемат позицията на Германия. Това създава проблем на обществата по пътя на мигрантите.

Б. Ноев:Разполагането на военна техника на НАТО в България е полезно за нашата сигурност

Руски разузнавателни самолети много по-често облитат границата на България и това е агресивно поведение. Това каза пред bTV бившият вое...

Не съм привърженик на позицията, че мигрантите ще подобрят генофонда, както и че така ще се реши проблема с работна сила в Европа. За България това няма да е валидно, заяви още Ноев.

"Вижте тази снимка, този здрав и прав мъж, вместо да хване пушката и да се бори в своята страна, както нашите предци са се били и са загивали, бяга. Европа и НАТО трябва да им помогнат. Здравите и правите мъже, които бягат от своите страни са повече от онези, които ги гонят в страната им", разсъждава още бившият военен министър.

"Ако говорим за морал, ние трябва да им помогнем да защитят своята земя, а не да им помагаме да търсят убежище в нашите страни. Гърция няма какво да направи, но дали Турция не си говори с някои държави в Европа, защото тя може да ги спре и за това ние трябва да направим всичко възможно да опазим своите граници", категоричен бе Ноев.

Според него: "В дъното на това вината носи Ердоган и това не го говоря аз, а се говори в турския парламент. Сега Европа ще се свие и национализират системите за сигурност, границите… Спомнете си какво стана след 11 септември, как се промени целия свят. Факт е, че едни големи групи хора идват насам, за да се спазят правата им ще трябва да се построят джамии."

Нови идеи за бежанците - да ги покръстваме, да търсим отговорност от САЩ

От началото на годината имаме над 200 задържани като обвиняеми за трафик на хора, някои от тях вече имат присъди. Това заяви главеният ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика