Бойко атакува Волен във Facebook: Показа, че празнодумството е най-силната му политика

28073
Бойко атакува Волен във Facebook: Показа, че празнодумството е най-силната му политика
Снимка: БГНЕС

За пореден път Волен Сидеров намери "най-удачния" начин да покаже, че евроатлантическият път на страната му е чужд и че празнодумството е най-силната му политика. Това написа в личната си страница във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след провалените днес консултации на преговорния екип на ГЕРБ с "Атака".

Мисля, че достатъчно ясно екипът ни за консултации е определил поведението му, пише още Бойко Борисов. Както е известно, преговорите за съставяне на нов кабинет между ГЕРБ и "Атака" днес се провалиха. Причина за отказа на Волен Сидеров да влезе в зала с преговорния екип на ГЕРБ бе отказът консултациите да се предават пряко по телевизията. Лидерът на "Атака" заяви, че консултациите в Народното събрание на ГЕРБ са чист политически PR и обяви, че няма да участва. Сидеров обясни отказа си да се появи на преговори в зала "Запад" без телевизионни камери, тъй като имал "горчив опит" с тях. От ГЕРБ бяха категорични, че срещите протичат при еднакви правила за всички. Румяна Бъчварова заяви, че ГЕРБ оценяват отказа на "Атака" да се срещнат с тях като неуважение към българския парламентаризъм.

Трайчо Трайков: Бойко понякога и със себе си не е съгласен!

Трайчо Трайков и Красен Кралев се изпокараха като на Женския пазар в студиото на Нова телевизия. Двамата гостуваха в предаването на Люб...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика