Бойко празнува обрязване на внуците на лидер на ДПС, весели го Преслава

62790
Бойко празнува обрязване на внуците на лидер на ДПС, весели го Преслава
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов стопля отношенията с ДПС. Той присъства на обрязването на двамата внуци на общинския лидер на ДПС във Венец и председател на местния парламент в същата община Бейзат Яхя. Преди това заедно с областния лидер на ДПС Нуредин Исмаил откриха паметник на прочутия турски борец Филиз Нурулла в село Борци.

"Всички хора трябва да се познаваме, да познаваме културите и обичаите си и да уважаваме символите си, за да живеем като приятели. Само така заедно ще можем да продължим да си строим и градим държавата", заяви Борисов.

Вербовчикът на Бойко Борисов за досието "Буда" работи при Светльо Витков

Досието „Буда” отново излезе на мода. Оказва се, че вербовчикът на Бойко Борисов по досието – Младен Георгиев, е на п...

По-късно той гледа конните надбягвания край селото и се срещна с местните хора. Огромният събор с конни надбягвания и народни борби беше в чест на обрязването на двамата внуци на общинския лидер на ДПС във Венец и председател на местния парламент в община Венец Бейзат Яхя. Между кушиите и борбите семейство Яхя бяха ангажирали да развлича гостите популярната певица Преслава. Освен Бойко Борисов на празника присъстваха още областният председател на ДПС Нуредин Исмаил, водачът на листата на ГЕРБ Любомир Христов и шефът на "Лукойл-Нефтохим" Валентин Златев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика