Борисов: Кой преди година назначи Греков и Николов?

33245
Борисов: Кой преди година назначи Греков и Николов?
Снимка: БГНЕС

„Близо 3 млрд.лв. по ДФ „Земеделие” могат безвъзвратно да се загубят. Като ги гледате по студиата, как тези хора като министър и фонд, ще се справят с това? Кой ги е назначил преди една година?”. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира продължаващите нападки между земеделския министър Димитър Греков и шефа на Фонд „Земеделие” Мирослав Николов, предаде „Фокус”.

„Не мога да смятам какво смята Пламен Орешарски, защото се видя, че той не може да смята”,, каза Борисов в отговор на въпрос дали смята, че може да няма актуализация на бюджета на НЗОК.

Не мога да смятам какво смята Орешарски, защото се видя, че той не може да смята.

Такава оценка на математическите способности на премиера даде лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос дали смята, че може и д...

„След като не може да смята, аз не мога да разбера, как смята дори и фискалния резерв в момента, които сега ще отидат за погасяване на дълга или за запушване на дупки за неизплатените договори”, обясни Борисов и попита как Орешарски смята, че като се извади от 6 3 прави 7.

„Дори най-елементарните – бакалските сметки не може да прави”, заяви Борисов. „Орешарски е срам за всички времена, хората да се срамуват да кажат, че са били премиери”, каза още Борисов и заяви, че не иска да коментира „това лице Орешарски”, защото Местан, Манолова, работодатели, синдикати, Здравна каса настояват за актуализация на бюджета. „ГЕРБ да се явят – стоим тук и гледаме особено важния Закон за защита на растенията. Няма актуализация”, каза още политикът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика