Борисов: На България няма кой да помогне, ако влезе в криза

35879
Борисов: На България няма кой да помогне, ако влезе в криза
Снимка: БГНЕС

Европа се тревожи изключително заради това, което се случва в България. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на многофункционална спортна зала във Велико Търново.

Той припомни, че председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер започна предизборната си кампания от София. „Тук беше Манфред Вебер, председателят на групата на Европейската народна партия в Европейския парламент. Сега и генералният секретар Антонио Лопез е тук, утре той си отива, на другия ден идва председателят на ЕНП Жозеф Дол. Защото хората там съзнават, че ако след 5 октомври България няма стабилно правителство, гръцкият вариант за България ще ни се види едно приятно изживяване. Защото на България няма кой да помогне, влезе ли в криза. Това ви го гарантирам и затова се надявам да имаме мнозинство, за да може след това да намерим партньори и в името на спасението на България да намерим съгласие", подчерта председателят на ГЕРБ.

Actualno.com представя обещанията на политиците - ДПС плюс Бареков

Дваж крой, веднъж режи. Този принцип е особено важен преди избори за тези, които смятат да гласуват. В България обаче, но не само у нас...

„При нас в ГЕРБ е лесно. Строиш, режеш лентичката, показваш го на хората и си отиваш. При другите, при БСП и ДПС е трудно да покажат, защото няма какво да покажат. Ето, да ви разведат из Търново и да кажат: „Ние направихме еди какво си", посочи Борисов. Пред гражданите на Велико Търново той припомни, че когато стана кмет на София, завари град без спортна зала. „От тогава до сега сме построили зали от София до Пловдив, от Бургас до Варна, от Ловешката гимназия до Бургас, от Сливница до Свиленград. Десетки зали, в които младите хора да спортуват, да се правят концерти, художествена самодейност, каквото вие решите", каза Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика