Борисов: Реформаторите са единственият ни възможен партньор

22749
Борисов: Реформаторите са единственият ни възможен партньор
Снимка: БГНЕС

Реформаторският блок е единственият възможен партньор на ГЕРБ в едно бъдещо управление. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Общото събрание на МГЕРБ, предаде "Фокус”.

„Искаме да поканим нашите приятели и партньори, защото винаги така ще ги наричаме, от Реформаторския блок. Когато знайни и незнайни експерти се изказват за потенциала на ГЕРБ, няма сфера, в която нашите хора да не ги превъзхождат. Така че повтарям, те са единственият партньор, който може да бъде в едно следващо управление на ГЕРБ и ги каня, защото никоя друга партия няма този потенциал”, обясни Борисов.

Бойко Борисов поиска разследване на трима членове от кабинета

"С поведението си и подкрепата, която дадохме на БНБ, мисля, че допринесохме максимално за спокойствието в страната. Не същото бих могъ...

Той се обърна към младежите с думите: „Учредителните им събрания са само толкова, колкото сте се събрали тук представители на организацията. Благодаря и на фондация „Хайнц Зайдел” и на всички, които сте ни помагали по това време. Благодаря, че сте ни помагали. Благодаря ви и затова, че печелейки изборите, сме имали възможност от партийните субсидии да развиваме своята истинска политическа дейност, защото видяхме сега как се сринаха една-две банки, нека да бъдем по-внимателни. Оказа се, че цели политически проекти са финансирани от много тъмни схеми”.

Бившият премиер се закани, че няма да забрави как как "една телевизия с автобуси и с подвижни телевизионни станции направи всичко, за да руши имиджа на ГЕРБ". След това той зададе няколко въпроса: "Кой го плати това? Кой го допусна това? Кой ги прати пред дома ми да висят?"

То вече има ясен отговор и кой най-много говореше да спрат партийните субсидии от държавата. То в цяла Европа партиите се субсидират по този начин, за да не са зависими от бизнес кръгове и банки. Затова вие видяхте, за колко детски площадки, за църкви, за джамии, за манастири, за болни деца, за земетресения, за наводнения – над 9 млн. лв сме дали от партийните субсидии. Само за такава дейност да подпомогнем хората, само за това. Най-евтините кампании ги правим ние”, подчерта Бойко Борисов.

Бойко Борисов иска психотест за депутати

Бойко Борисов иска всички депутати да бъдат подлагани на психотест при кандидатирането им, при влизането в парламента и поне веднъж пре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика