Борисов: Всички от ГЕРБ ще гласуваме за сваляне на имунитета на Сидеров

24223
Борисов: Всички от ГЕРБ ще гласуваме за сваляне на имунитета на Сидеров

Всички депутати от ГЕРБ ще гласуват за сваляне на имунитета на Волен Сидеров. Това заяви в своя профил във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Ето и пълният текст на съобщението му:

"Със съжаление наблюдавам как се гърчат БСП и ДПС, за да не изкажат отношението си към поредната срамна постъпка на Сидеров и депутатите от "Атака". Знаейки, че зависят от Сидеров и неговия "златен пръст", тези хора са готови да оставят една от най-важните комисии под негово ръководство. БСП и ДПС шикалкавят, че им трябвало време, за да се запознаят с документите, които прокуратурата ще им изпрати. А от репортажите по телевизиите става безпощадно ясно за какво иде реч. Включително и последният случай от преди минути, където хайка депутати на "Атака" нахлули в Нова тв, за да се разправят с гостите на Милен Цветков. С мълчанието си БСП и ДПС окриляват поведението на Волен Сидеров, отдалечават себе си от Европа и доказват колко зависими са от този човек. Не мога да пропусна да поздравя прокуратурата и главния прокурор за бързата и адекватна реакция. А ние от ГЕРБ до един ще гласуваме за сваляне на имунитета на Волен Сидеров."

Миков вече депозира искането за отнемането на имунитета на Сидеров

Искането на главния прокурор да бъде отнет депутатският имунитет на Волен Сидеров е депозирано в деловодството на Народното събрание ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика