Борисов: За Реформаторски блок или добро или нищо

20509
Борисов: За Реформаторски блок или добро или нищо
Снимка: БГНЕС

За Реформаторския блок мога да кажа или добро или нищо, но аз предпочитам да си замълча. Това заяви лидерът ПП ГЕРБ Бойко Борисов във Варна по време на 7-мия форум на МГЕРБ, който преминава под мотото „Ние сме на ход”. 

Лидерът на ГЕРБ посочи, че въпреки всички нападки РБ остава единствената партия, с която ГЕРБ може да направи коалиция за евентуално управление в страната след изборите. „Лошото е, че такива партии от третия пол обичат само да критикуват и не предлагат нищо градивно”, каза Борисов. 

Борисов: Невъзможно е да се говори за интерконектор с Турция

Няма да има интерконектор с Турция, абсолютно невъзможно е. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел, преда...

Лидерът на ГЕРБ коментира управлението на кабинета „Орешарски” през последната година. Той подчерта, че това управление е нанесло огромни щети на държавата и следващото правителство ще е изправено пред изключителни трудности. По отношение на ДПС той посочи, че в устава на партията е необходимо да бъде записано, че не се допуска да се правят коалиции с БСП. „Причина за това е възродителния процес, по време на който комунистите прекръстваха и изселваха български турци”, посочи Борисов. 

По отношение на РБ той допълни, че е готов на съвместни инициативи между младежките организации на двете партии. „Нека сравним нашите и техните младежи по опитни кадри, нека сравним кой колко езици знае и какво образование има.” Той разкритикува РБ, че е забранил на Иван Костов да изпълнява ръководни длъжности в тази партия. „Това е булшивизъм” категоричен бе Бойко Борисов. Той посочи, че всеки човек е в правото си да заема всякакви длъжности. „Аз например, мога да стана министър на земеделието, само че съветите на Министерски съвет ще се провеждат в Министерството на земеделието”, подчерта Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика