Борисов готов на компромис: Дайте да приемем бюджета ви

14255
Борисов готов на компромис: Дайте да приемем бюджета ви
Снимка: БГНЕС

Дайте поне да приемем бюджета на вашето правителство, това е огромен компромис, който правим. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна, предаде „Фокус”. „Ако и него не искате, на вашето правителство, да си гласувате бюджета, трябва да ни обясните как вашето правителство е изкарало една година”, допълни Борисов.

„Преди месец си говорихме за плавен преход към стабилност. Приехме го като необходимо условие. Аз направих всичко възможно и бих искал да оттегля абсолютно доказаните от нас параметри на актуализация на бюджета, за да има спокойствие. Предлагам просто да вземем закона за изменение и допълнение на закона за държавния бюджет. Споменахте за ветото на президента, тогава бяхте”, заяви Борисов.

Борисов: Големият отсъстващ днес е Станишев

Агонията им беше пълна, но дори и опорните им точки не удържаха. Това каза в Народното събрание пред журналисти Бойко Борисов, лидер на...

„Бих могъл да бъда рязък, но няма да доведе до нищо. Омразата, която е насадена между основните политически партии, не само между нас, но и между вас”, посочи Борисов.

„Изнесете се точно, дайте цялата информация. Тя ще обслужи служебното правителство. Никой от нас не знае как ще минат изборите. ГЕРБ има 90 депутата, вие сте първа, ДПС втора, трета... Отказваме да вземем мандата и вие пак ще трябва да правите коалиция. Представяте ли си г-н Мерджанов как ще ви се подигравам, ако тогава внесете тази актуализация”, каза още Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика