Босия пак чака в засада с доматите, Таско Ерменков "отнесе" един

6460
Босия пак чака в засада с доматите, Таско Ерменков "отнесе" един
Снимка: БГНЕС

Доматите ми бяха четири, вече са три - хвърлих един по този, "енергетика", Таско Ерменков. Така Николай Колев-Босия посрещна Нова телевизия от втория си ден на новия "доматен" протест.

Колев припомни защо замеря конкретно народните представители - защото позволяват да се продават шофьорски книжи на неправоспособни хора, с което позволяват и подстрекават избиването на български граждани по пътищата.

Полицията ни пречи, казват организаторите на доматените протести

Днес, 12 декември, от 16:30 часа пред Съдебната палата ще има нов "доматен" протест. Той е организиран от група граждани, които участ...

Босия извади и съдебно решение от 1 август, че е напълно допустимо депутатите да бъдат замеряни с домати, яйца, блажна боя, вода, обувки и други подобни. Трябва да се прави разлика между красивата сграда и тези, които работят вътре, пише още в съдебното решение.

Вземам развалени домати, защото не съм толкова богат, че да купувам хубави домати и да ги чакам да изгният. Доматът трябва да е плесенясал и тотално развален, подчерта поетът. Има не по-малко от 2400 души с купени книжки, които не са по-малко страшни от хванатите през август 2400 без книжки, подчерта Босия.

Досега Николай Колев е арестуван четири пъти, но "не можаха да ме обвинят", добави той. Не съм Таньо Киряков, Нонка Матова или Весела Лечев - любител съм, коментира Босия своите способности да уцелва мишените. Той каза, че няма да подбира по кого ще хвърля домати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика