Цачева: Целта ни е да спечелим местните избори

8933
Цачева: Целта ни е да спечелим местните избори
Снимка: БГНЕС

Цел номер едно пред ГЕРБ е победа на предстоящите местни избори тази година. Това заяви председателят на парламента Цецка Цачева на Общото събрание на Предприемачи-ГЕРБ, предаде БГНЕС.

"За годините, които ГЕРБ се утвърди като управляваща, като партия номер 1 в многопартийната система на България всички наши секторни подразделения - Младежи ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ, Жени и Предприемачи ГЕРБ – имат заслуги за всички наши изборни победи. Убедена съм, че така ще бъде и занапред", каза Цачева.

"Вие, представителите на малкия и средния бизнес имате най-важна роля за предстоящите местни избори. Като работодатели реализирате онези политики, които са ангажимент на правителството като цяло", добави тя.

От своя страна столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че градовете няма как да се развиват без бизнеса. Успяхме заедно да преведем градовете си през тежката криза. Последните изследвания показват, че София е на 30-то място с най-бързо икономическо развитие за 2014 г., отбеляза тя. Предприемачи ГЕРБ провеждат Общо събрание в НДК. На мероприятието присъстват делегати от цялата страна, представители на ПП ГЕРБ от местната, законодателната и изпълнителната власт, както и членове на Европейския парламент. На форума ще бъде представен отчет за дейността и ще бъдат избрани нов председател на организацията и членове на Националния изпълнителен съвет на Предприемачи ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика