Чакърдъкова: Влизам в политиката, защото държавата е болна

21443
Чакърдъкова: Влизам в политиката, защото държавата е болна
Снимка: АБВ

Влизам в политиката, защото нашата родина, моето отечество, нашата държава е доста болна. Това каза в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия Николина Чакърдъкова от ПП АБВ.

„Това никой не може да го отрече. Тя се нуждае от добри доктори, има нужда от екип, знаещ какво да прави. Нуждае се от медицински сестри, дори и от санитарки. Аз като гражданин на тази страна имам възможността да помогна по-конкретно, а не да съм част от многото мои сънародници, които искат промяна, а нищо не правят за това. То не е само да говориш, а дайте да видим и действия, с какво можем да помогнем”, допълни тя.

АБВ поиска оставката на служебния министър на отбраната

ПП на АБВ иска оставката на служебния министър на отбраната Велизар Шаламанов. В позиция, разпространена до медиите, от партията наст...

Чакърдъкова подчерта, че нейният начин на мислене е различен от този на останалите. Въпросите, които тя си задава, са следните: „Защо в другите страни може, а в България да не може? Защо не си приберем гурбетчиите от целия свят, които са разпръснати по полето? Защо не дойдат в България? Защо да не е възможно, след като хората вече и парцели в космоса си купуват?”.

По думите й трябва да се създадат условия за земеделците, за да може българинът – така, както работи на нивата в Англия, да го прави и тук – в България, за да използва ефективно пустеещите ни земи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика