Цветан Цветанов ще е председател на предизборния щаб на ГЕРБ

10200
Цветан Цветанов ще е председател на предизборния щаб на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов ще е председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Това съобщи самият Цветанов на специален брифинг.

Депутатите Димитър Главчев и Александър Ненков ще отговарят за организационните въпроси. Красимир Ципов ще подпомага юридическата работа.

Цветанов: Кафето в Кърджали не беше планиран сценарий

Управляващите са в състояние с парламентарното мнозинство да внушават, пропагандират и да хвърлят в публичното пространство теми, с к...

„Логистиката е много важна за кампанията. С нея ще се занимава Стефан Стойчев, човека, който през всички тези години, когато се е обръщал към нас, сме били насреща”, каза Цветанов.

„Винаги съм бил председател на Националния щаб. Това е отговорност. Румяна Бъчварова и Цветан Бонев са избрани за заместник-председатели. Двама души, с които работя перфектно и можем да разпределим хората по съответните ресори. Трябва да се направи маркетинг, с това ще се занимава Елен Герджиков”, обяви Цветанов.

„Искаме да има позитивни послания, реална политика, а тя може да съществува, когато няма да има манипулация и противопоставяне и черен пиар, присъщ на нашите опоненти. Ние вярваме във високата избирателна активност, ГЕРБ ще постигне целите си и ще бъдем регистрирани на предстоящите избори първи”, завърши Цветанов.

 

Цветанов извади тежката артилерия срещу ДПС

Жители от смесени региони са били уволнени не заради професионалните си качества, защото не са гласували за ДПС. Това заяви зам.-пред...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика