Цветанов: ГЕРБ освободи от страха хората в смесените региони

18284
Цветанов: ГЕРБ освободи от страха хората в смесените региони
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ е единствената партия, която успя да освободи от страха българските граждани, които живеят в смесените региони. Това заяви зам.-председателят на партията Цветан Цветанов при откриването на седмия летен университет на МГЕРБ във Варна, предаде "Фокус".

„Когато ние отидохме при хората в смесените региони, всички други партии се бяха покрили. Ние винаги сме били при всички български граждани, а останалите стари партии бяха абдикирали от това си задължение и бяха подарили смесените региони на ДПС. ГЕРБ разби този монопол на ДПС и освободи българските мюсюлмани от страха”, коментира Цветанов.

Борисов: ГЕРБ ще управлява, само ако има над 110 депутати, за да не може други да взимат решения

ГЕРБ ще влезе в управление, само ако има над 110-120 депутати, за да може дори да поканим някой, останалите да не могат да взимат реше...

Заместник-председателят на партията се обърна към младежите от ГЕРБ да дават равен шанс на връстниците си от всички региони на страната, защото младите хора трябва да работят заедно и обединени за по-доброто бъдеще на България.

„Наше общо задължение е да помагаме на смесените региони. ГЕРБ винаги е споделяла тези принципи и днес имаме своите общински съвети и кметове в тези региони и единствено от ГЕРБ даваме шанс на тези хора да преодолеят страха от ДПС. Всички сме равни и всички трябва да имаме равен шанс да вървим напред, без да обръщаме внимание на страха от някой, който е решил, че може да владее живота на свободни български граждани”, каза още Цветанов.

Той подчерта, че политиката се прави на терен сред хората, а не в лъскави телевизионни студиа. „Ние ще водим позитивна кампания, кампания лице в лице, сред всички хора, във всички региони и ще предложим програма, която можем да изпълним. Хората са най-важни, около тях се гради, както партията, така и държавата. Ние залагаме на личностите и на работата”, каза още Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика