Цветанов: ГЕРБ по никакъв начин няма да прави коалиция с ДПС и БСП

17343
Цветанов: ГЕРБ по никакъв начин няма да прави коалиция с ДПС и БСП
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ по никакъв начин няма да прави коалиция с ДПС и БСП. Това заяви зам.- председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред жители в смолянското село Широка лъка, откъдето днес започва обиколката му в смолянска област.

Пред жителите на Широка лъка Цветанов категорично подчерта, че ПП ГЕРБ ще провежда диалог с всички партии, но категорично няма да прави коалиция с ДПС и БСП, предаде Фокус.

Калина Крумова: Бареков не си изпълни обещанието за жена в ЕП

Опитах се да бъда максимално деликатна във вчерашното си писмо, с което обявих оттеглянето си от „България без цензура”. На...

Той призова хората да излязат на 5 октомври и да гласуват разумно и по съвест, тъй като само чрез активно гласуване може да се противопоставят срещу купения вот.

Преди срещата си с хората Цветанов посети църквата „Успение Богородично”, която тази година навършва 180 години и присъства на литургията по повод празника „Надежда, Вяра, Любов”. Цветан Цветанов обяви, че от партийната субсидия на ГЕРБ ще отпуснат 10 хил. лева за ремонт на двете църкви в Широка лъка – „Успение Богородично” и „Св. Никола”. В знак на благодарност кметът на Широка лъка Васил Седянков подари на Цветанов икона, донесена от Атон. На обиколката, той е придружаван от областния координатор на партията и кмет на град Смолян Николай Мелемов, водачът на листата за област Смолян Даниела Дариткова и кандидат-депутати от листата. Следващата среща на Цветанов е със жителите на град Девин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com