Цветанов: Някой контролира Борисов чрез друго лице

37391
Цветанов: Някой контролира Борисов чрез друго лице
Снимка: БГНЕС

„Контролират Борисов чрез друго лице. Чрез джипа пред дома на лидера на ГЕРБ всеки бива заснет. Поводът е оперативно интересното лице. Лице с много контакти и активен протестиращ", заяви Цветан Цветанов в предаването „Всяка неделя".

Той отрече, че това може да е Петното и допълни: „Той е просто човек, който представлява интерес за някого. Не е от тези, които се въртят в публичното пространство".

Цветанов взема участие в политическата асамблея на ЕНП

Цветан Цветанов ще вземе участие в политическата асамблея на Европейската народна партия /ЕНП/, която ще се проведе на 27 и 28 януари 2...

„Ясно е, че записи на Борисов, Първанов и Петков няма. Отделно от това знам, че в момента се изготвят опорни точки на БСП. Министерството и секторът за сигурност ще се използват много умело за предстоящите избори. ДАНС обслужва централата на БСП и ДПС", заяви бившият вътрешен министър.

„Мога категорично да заявя, че когато бях вътрешен министър съм се ръководел от законите на България и в името на обществото. Всичко, което се случва в момента е само вследствие на една нечиста и некоректна игра и от писането на опорни точки от 2008 година насам", каза още той.

„Всичко, което се случва в днешния начин на живот - и обществен и политически, идва от умели внушения за диктатура. Нашата кампания бе предвидена да бъде проведена с позитивни послания и ясно секторни политики. Изкарват ме подслушвач само и единствено с цел да ме дискредитират, тъй като съм политическия опонент. Всичко, което сега се твърди в публичното пространство не отговаря по никакъв начин на истината, последните истории са подобие на бюлетините в Костинброд, които бяха опити за внушения и машинации", добави Цветанов.

„Тези компромати имат своята роля в политиката и Борисов спечели от това. Всичко, което се случва през последните 20 дни - тефтерчета, флашки -има една единствена цел - да се отклони вниманието от реалните теми, тъй предстоеше доклада на ЕК, а проектът на Първанов сериозно разтревожи БСП", заяви бившият вътрешен министър.

Не е тайна, че се подслушваха двете резиденции - на президента и на премиера.

Мисля, че Бойко Борисов е провел два отделни разговора с Георги Първанов и Румен Петков. Направен е опит те да бъдат компилирани в един...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика