Цветанов: Нямам притеснения от това кой съдия ще гледа делото срещу мен

35150
Цветанов: Нямам притеснения от това кой съдия ще гледа делото срещу мен
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е категоричен, че няма притеснения от това, кой съдия ще гледа делото срещу него, предаде „Фокус”.

„Аз, както и адвокат Менко Менков, и адвокат д-р Ханс Петер Ул нямаме никакви притеснения от това кой съдия ще бъде в съдебния състав, защото когато се отива на такъв съдебен процес, човек трябва да е достатъчно аргументиран, че аз съм невинен и всичко това, което се твърди не кореспондира с обвиненията, които са отправени”, коментира Цветанов.

Съдия Тони Генов поема делото срещу Цветанов

Съдията, който поема делото срещу бившия вътрешен премиер Цветан Цветанов,  е Тони Гетов от Софийски градски съд, съобщи сайтът "П...

Според него всяка публикация с невярно твърдение е с цел дискредитиране на определена личност или политически опононет, както и за да се забави съдебен процес. Според Цветанов темата с „тефтерчетата” е угодна за политическо говорене, но без никаква доказателствена стойност.

„Това беше една много угодна тема за отклоняване на общественото внимание от важните неща в държавата като сирийския проблем, бежанската вълна, секторните политики, които много повече вълнуват българските граждани. От това тефтерче избирателно бяха представени само няколко страници, а не цялото съдържание, за да го коментираме в пълен обем. Когато има досъдебно производство и тези доказателства са иззети от прокуратурата, няма как те да бъдат представени в парламентарната комисия, за да участва тя в някакво разследване”, коментира Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика