Цветанов: Отговорихме на всички въпроси на ПФ

10972
Цветанов: Отговорихме на всички въпроси на ПФ
Снимка: БГНЕС

Не разглеждам декларацията, представена от Валери Симеонов като ултиматум, защото ултиматумът е форма за трупане на популярност. Това каза народният представител от ГЕРБ Цветан Цветанов пред бТВ по повод декларацията на Валери Симеонов от Патриотичния фронт, представена в Народното събрание.

„Имаме искрени отношения и когато говорим не пред камерите постигаме консенсус. Имаше теми, които бяха поставени от Патриотичния фронт и бяха съвсем основателни. Правителството показва какво може да изпълни относно тези препоръки. Имаме тема, свързана с битовата престъпност, с изборното законодателство, с общите политики, които трябва да реализираме. По същия начин се отнасяме към всяка една парламентарна група, независимо дали е от опозицията или от управляващите”, коментира Цветанов.

Ревизоро ще сезира КС заради правилата за избор на нов управител на БНБ

Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров - Ревизоро ще сезира Конституционния съд във връзка с правилата за избор на нов управител...

Той обясни, че от Парламентарната група на ГЕРБ са успели да отговорят на всички поставени въпроси.

„Успяха да се проведат допълнителни разговори със съответните министри. Те бяха много ползотворни и имаше проведена среща и с премиера Борисов”, каза Цветанов и уточни, че тази среща ще се проведе утре. Цветанов посочи още, че няма никакъв проблем да разговаря с който и да било от парламентарните групи. „Формирането на тези мнозинства по важни текстове е важно за бъдещето на страната”, категоричен бе Цветан Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика