Цветанов поиска справка за визитите на Пеевски в МВР

20610
Цветанов поиска справка за визитите на Пеевски в МВР
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов изпрати писмо до вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев с искане да му бъде предоставена писмена справка по години, дни и часове за периода 27 юли 2009 г. – 13.03.2013 г. относно посещенията на народния представител Делян Пеевски в сградата на Министерство на вътрешните работи, предаде БГНЕС.

В писмото си Цветанов заявява: "Във връзка с цитирани в публичното пространство справки на Министерство на вътрешните работи за посещения в сградата на МВР на народния представител Делян Славчев Пеевски, в качеството ми на народен представител от ПГ на ПП ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи, се обръщам към Вас да ми бъде предоставена писмена справка по години, дни и часове, за периода 27 юли 2009 г. – 13.03.2013 г. за посещенията на народния представител Делян Славчев Пеевски в сградата на Министерство на вътрешните работи".

Заместник-председателят на ГЕРБ моли към справката да бъде приложено заверено копие от регистрите на дирекция "Комендатура", с всички данни за посещения на Пеевски в МВР, за да може да бъде допълнително установено кои служители в сградата народния представител е посетил. "При необходимост се обръщам към Вас да ми бъде разрешен достъп до регистрационните дневници, за да се запозная лично със съдържанието, отнасящо се до тези посещения", посочва още Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика