Цветанов представи кандидатите за кметове на ГЕРБ в Пазарджишка област

8183
Цветанов представи кандидатите за кметове на ГЕРБ в Пазарджишка област
Снимка: БГНЕС

Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на 12-те общини в Пазарджишка област, предаде "Фокус".

При представянето на кандидатите Цветан Цветанов посочи, че ако бъдат избрани те ще бъдат кметове на всички жители в 12-те общини и няма да делят хората на наши и ваши.

Все още никоя партия не иска да агитира за е-гласуване

Започна регистрацията за участие в кампанията за референдума. На 25 октомври гражданите трябва да кажат да или не на електронното гласу...

Кандидат за кмет на община Пазарджик е Найден Шопов. При представянето му Цветанов каза, че Пазарджик заслужава да има повече от това, което има сега. За община Батак кандидатът на ГЕРБ ще бъде инж. Атанас Коларов.

„Хората от Батак очакват бързо развитие и много по-добро управление, каза Цветанов. За община Белово кандидат е Васил Савов, за община Брацигово - Петко Петков, който е бил вече народен представител от ГЕРБ в 41-то Народно събрание.

За община Велинград ГЕРБ издига д-р Костадин Коев. „Не може курорт като Велинград да не получи това, което заслужава, а именно бързо развитие на туризма, искаме той да има модела на Златоград, обясни Цветанов.

Кандидат на ГЕРБ за кмет на община Лесичово е досегашният кмет инж. Серьожа Лазаров, който е доказал качествата си, а кандидат за община Панагюрище също е досегашен кмет от ГЕРБ - Никола Белишки, каза Цветанов като допълни, че Панагюрище е еталон сред общините в региона по усвояване на средства от европроекти.

Цветанов: Важно за нас е да има политически сблъсък

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и председателят на Народното събрание Цецка Цачева представиха на съвместна пресконфере...

За община Пещера ГЕРБ ще разчита на Николай Зайчев, а за община Стрелча на Васил Цветков. В Ракитово партията залага на досегашния кмет от ГЕРБ Любомир Петков, който положи много усилия за финансово стабилизиране на общината, каза Цветанов. В община септември кандидат е бизнесменът Марин Рачев, а в община Сърница - учителят Аки Пехлеван.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика