ДБГ ще участва в изборите с Реформаторския блок

5807
ДБГ ще участва в изборите с Реформаторския блок
Снимка: БГНЕС

„Движение България на гражданите” ще участва в предстоящите местни избори в състава на Реформаторския блок, обяви днес в Бургас председателят на партията Мелена Кунева. На събрание там беше избран и Националния предизборен щаб на формацията, предаде Дарик.

Освен това решение, хората на Кунева смятат да предложат единна национална регистрация на Реформаторския блок. Местните структури са дали на националното ръководство едномесечен срок за подписването на такова. В националния предизборен щаб на „България на гражданите” влизат Найден Зеленогорски, Димитър Нанев, Настимир Ананиев, Живко Табаков и Прошко Прошков.

ДБГ: Позицията на председател на КЗП не е мандатна длъжност

Кандидатурата на Димитър Маргаритов Йотов за председател на Комисията по защита на потребителите е обсъдена и има подкрепата на Реформа...

До 30 април в страната трябва да бъдат създадени областни и общински предизборни щабове. До 15 май трябва да бъдат ясни номинациите на партията за кметове, а до 20 май – листите за кандидати за общински съветници, каза председателят на националния щаб Зеленогорски

„Единна национална регистрация” означава, че нито една от партиите от коалицията не може да се явява никъде в страната с марката „Реформаторски блок” или с което и да било име от останалите участнички в коалицията, разясни Меглена Кунева.

Другата възможност е регистриране на коалицията „Реформаторсик блок” по места. Трета, според „Движение България на гражданите”, няма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика