ДПС представи листите си, Местан и Пеевски водят по две

23016
ДПС представи листите си, Местан и Пеевски водят по две
Снимка: БГНЕС

ПП ДПС представи листите на партията за предстоящите парламентарни избори, предаде „Фокус”.

В Благоевград водач на листата ще е Алиосман Имамов. Водач на листата в Бургас ще е Хюсеин Хафъзов. Във Варна водач ще е Йордан Цонев, а във Велико Търново – Камен Костадинов.

Караянчева: ГЕРБ не се договаря с ДПС

Нито на местно, нито на национално ниво не вървят договорки между ГЕРБ и ДПС, няма такива, няма и да има. Това заяви в Кърджали днес ...

Водач на листата на ДПС във Видин ще е Станислав Анастасов, а във Враца – Камен Костадинов. В Габрово водач на листата ще е Четин Казак, а в Добрич – Рушен Риза.

Водач на листата в Кърджали и в Хасково ще е председателят на ДПС Лютви Местан. В Кюстендил водач на листата на ДПС ще е Александър Христов Методиев.

Водач на листата в Ловеч ще е Джейхан Ибрямов. Петър Чобанов, министър на финансите в правителството на Пламен Орешарски, ще е водач на листата на ДПС в Монтана и в 25 МИР София.

Делян Пеевски ще е водач на листата в Пазарджик и Стара Загора.

Местан, Пеевски и Костадинов водят по две листи на ДПС

Трима от ДПС оглавяват по две листи. Лидерът Лютви Местан поема Кърджали и Хасково, съобщиха запознати, пише "24 часа". С двойна отгов...

В Перник водач на листата ще е Нигяр Джафер, а в Плевен – Митхат Метин. Водач на листата на ДПС в Пловдив-град ще е Венцислав Каймаканов, а в Пловдив-област – д-р Джевдет Чакъров. Ахмед Ахмедов ще е водач на листата на ДПС в Разград. Водач на листата в Русе ще е Ферихан Ахмедова, в Силистра – Рамадан Аталай, в Сливен – Янко Янков, а в Смолян – Мустафа Карадайъ.

Министърът на младежта и спорта в правителството на Пламен Орешарски Мариана Георгиева ще е водач на листата в 23 МИР София. Ген. Симеон Симеонов ще е водач на листата на ДПС в 24 МИР София. Тунчер Кърджалиев ще води листата на ДПС в Търговище, Айдоан Али – в Шумен, Илия Илиев – Ямбол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика