Дебелата въшка Пеевски се нахрани "малко" при ГЕРБ, каза Рашидов

38965
Дебелата въшка Пеевски се нахрани "малко" при ГЕРБ, каза Рашидов
Снимка: БГНЕС

Лицензите на банките ясно и точно трябва да се кажат. Защото парите, които българските граждани влагат в българските банки, са живите пари на държавата. С цялото говорене на политиците по отношение на банките само ни карат да не си влагаме парите в тях, смята бившият културен министър Вежди Рашидов, който има спестявания в Корпоративна търговска банка.

Ние обяснихме ли какво значи кредитен милионер? Един Делян Пеевски е кредитен милионер. Той има 50 хил. лева по декларация, платил е данъци върху тях. А аз съм вложил милиони в държавата, продължи Рашидов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Орешарски се оплака от "трудната обстановка", не вижда защо да има актуализация в НЗОК

Труден период след труден период – така премиерът Пламен Орешарски определи своето кратко от историческа гледна точка и доста дъл...

Слушах онзи ден г-н Румен Гечев – трябва да му се забрани да говори със закон. Какво е кредитен милионер – някой като Делян Пеевски да тегли милионен кредит, да не го връща и да притисне банката. Бойко Борисов ли предизвика кризата? Забравихме ли кой я предизвика – Цветан Василев и Делян Пеевски, машите на хидроинженера Доган, възмути се Рашидов.

Бившият културен министър категорично отрече Борисов и ГЕРБ да са искали банкова ваканция на срещата между БНБ и политическите партии след атаката срещу ПИБ. Дават ли си сметка такива хора, които си мълчат и не казват горещите неща около банките – като Сотир Цацаров, като Орешарски, като Иван Искров дори, че ако парите на обикновените хора, които работят като мравки за държавата, изчезнат какво ще стане? Ще ги изгонят с тояги, заяви Рашидов.

Аз Борисов не го защитавам, продължи Рашидов и призна, че въшката „Пеевски” и при ГЕРБ „се нахрани малко”. От противна, дебела въшка Пеевски стана динозавър. Много народ ходи при килимчето на Пеевски – включително Моника и Станишев, заяви бившият културен министър.

Кой ще плати нервната система на българската държава заради тези игри, попита Рашидов, припомняйки с цялостното си поведение изявлението на председателя на СЕМ Георги Лозанов за трите типа събеседници, които се канят по финансови теми – компетентни, неориентирани и тролове.

ГЕРБ и БСП се захапаха здраво за актуализацията на бюджета и КТБ

Въпреки ултиматума на работодатели и синдикати към политиците, търканията между ГЕРБ и БСП по фундаментален въпрос като актуализацията ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика