Делян Пеевски оглави листата на ДПС в Стара Загора

33136
Делян Пеевски оглави листата на ДПС в Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Както на парламентарните избори през май 2013 г., така и за предстоящия вот на 5 октомври листата на ДПС в Старозагорския избирателен район ще се води от Делян Пеевски, информира Агенция ПИК.

Партията на Ахмед Доган се регистрира първа в районната избирателна комисия в Стара Загора, като на второ място е записан досегашният депутат и областен лидер на ДПС Халил Летифов от Казанлък. След изборите през 2013 г. Пеевски предпочете да влезе в парламента от Пазарджик, където също бе водач в листата на движението. За втори пореден път той и сега бе пожелан да води в Пазарджик.

Столипиново иска Пеевски за депутат

По-голямата част от жителите на пловдивския квартал „Столипиново" искат бившият депутат от ДПС Делян Пеевски да влезе и в следващ...

Засега другите участници в надпреварата изчакват. БСП вече обяви, че нейната листа под липите ще води ексминистърът на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев. В област Стара Загора се очертава жесток "министерски" сблъсък, защото АБВ вече посочи за свой водач ректора на Тракийския университет проф. Иван Станков, който беше министър на земеделието в служебния кабинет на Марин Райков, а се очаква листата на ГЕРБ, както и преди година, да поведе Лиляна Павлова, бивш министър на регионалното развитие и благоустройството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика