Джамбазки остава при консерваторите в ЕП

22981
Джамбазки остава при консерваторите в ЕП
Снимка: БГНЕС

Оставам в групата на консерваторите в Европарламента, няма никакви причини да я напускам, тя е най-близко до традиционните ценности, които изповядва ВМРО-БНД. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки, който стана евродепутат от коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден в петък пред старозагорските медии, предаде Стандарт нюз.

Според него този предизборен съюз бил успешен за евроизборите, но след това се разминали с хората на Николай Бареков по различни въпроси и разводът бил естествен. Джамбазки е уведомил ръководството на парламентарната група на консерваторите за раздялата с ББЦ и желанието на своята партия в нея да има две български делегации.

Бареков: Мечтата ми е след 5-и октомври народът да ме върне в България

Двамата евродепутати от коалицията между "България без цензура" и ВМРО Николай Бареков и Ангел Джамбазки представиха част от вижданията...

„Не може да има натиск, дори и римския папа да ми се обади няма да напусна групата", така зам.-председателят на войводите коментира думите на Бареков, че ще му бъде много трудно при консерваторите. Джамбазки е убеден, че мястото му в Европарламента не е негово, а на ВМРО и е извоювано с тежък труд и реален принос в коалицията – над 500 хил. лв за предизборната кампания и над 60 хил. гласа. Като член на 4 парламентарни комисии в Европарламента – правната, по образование и култура, по външна политика и по отбрана и сигурност, той смятал да си върши съвестно и професионално работата, а не да бъде скъпоплатен турист за сметка на европейските данъкоплатци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика