Георги Гергов: Аз съм платформата за кандидат на БСП

22618
Георги Гергов: Аз съм платформата за кандидат на БСП
Снимка: БГНЕС

Няма да е чудо, ами си е време някой от Пловдив да оглави БСП, след като за последно Жан Виденов застана начело на партията. Това заяви лидерът на пловдивската структура на БСП и собственик на Пловдивския панаир.

Как да чета платформи, какви платформи – ние сме БСП. Там има програма, платформи, има лидер на европейските социалисти. Ако изпълнявам нечия програма, това ще е тази на партията. А платформата – това съм аз, заяви Гергов в предаването „Още от деня” на БНТ.

Манолова не е част от статуквото, Миков и Стойнев са, каза Румен Овчаров

Честно да си призная вече съжалявам, че си позволих публично да подкрепя Мая Манолова в борбата ѝ да заеме лидерския пост на БСП. Това ...

Ако стана председател на БСП, обещавам да се прави всеки месец анализ на приетите в партията, обеща бизнесменът. Той каза и че ще подкрепи всеки, който стане председател на БСП.

Георги Гергов нашумя след като по скандален начин успя да установи контрол върху Пловдивския панаир. Това стана в периода на управление на Тройната коалиция. Според много коментари Гергов успява да сложи ръка на панаира, след операция по увеличение на броя на акциите на дружеството, с което се намалява фатално дела на държавата. И малко статистика – фирмите, участващи в техническия панаир, спаднаха до 1030. Само за сравнение - през 2012 година фирмите бяха 1250, или с 220 повече отсега, през 2011 - 1447, а година по-рано - 1573.

Интересен факт е, че при търсене в Google на публикации по темата с Пловдивския панаир отново се появява следният надпис: „Възможно е някои резултати да са били премахнати съгласно европейското законодателство за защита на личните данни”. Най-вероятно това е направено, като е използвано решение на Европейския съд от 13 май, 2014 година. С него се позволява да се трие информация при определени случаи, но то създаде и предпоставки за злоупотреби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика