И "Евромайки" напускат Бареков

34659
И "Евромайки" напускат Бареков
Снимка: БГНЕС

Женските структури на „Евромайки” в Сливен и Котел напускат редовете на „България без цензура”на Николай Бареков, съобщи в писмо до медиите подалата оставка председателка на организацията за Сливен Женя Колева. Освен нея и колежката и от Котел Тихомира Атанасова, от ББЦ си тръгват и около 80 учредители и редови членове на партията.

Като причина се посочва „голямото разочарование от председателя на партията”, както и от начина на провеждане на политиката на ББЦ и липсата на перспектива в името на българските жени и майки.

Бареков чака да падне имунитетът на Борисов, нарече "Протестна мрежа" обслужващ персонал на мутрите

Николай Бареков очаква, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще дава обяснение във връзка със сигнала на председателя на ББЦ срещу бившия п...

Напускащите „Евромайки” застават зад Ангел Славчев, който си тръгна от ББЦ, като заяви, че Делян Пеевски е истинският лидер на младата политическа сила. Преди дни и ВМРО напусна коалицията с „България без цензура”.

Ето и пълния текст на писмото на напускащите „Евромайки”:

Женските структури на ЕВРОМАЙКИ в Сливен и Котел напускат редовете на „България без цензура”на Николай Бареков. Заедно с подалите оставка председатели на ЕВРОМАЙКИ за Сливен - Женя Колева и на Котел - Тихомира Атанасова от партията излизат около 80 учредители и редови членове на партията.

Причините са голямото разочарование от председателя на партията и от начина на провеждане на политиката на ББЦ, както и от липсата на перспектива за бъдещи демократични действия в името на българските жени и майки. Сливенските и котелските майки не желаят да стават част от задкулисни игри на статуквото, срещу което се борят и предпочитат да останат верни на ценностите и убежденията си.

Красимир Каракачанов: При избор между Бареков и Доган ще изберем Бареков

Раздялата ни с ББЦ е въпрос на принцип. Преди три години инициирахме идея да направим широк патриотичен фронт. Тогава не се получи, но ...

Всички, които напускат ББЦ и ЕВРОМАЙКИ в Сливен и Котел, застават твърдо зад бившия заместник председател Ангел Славчев и подкрепят изцяло неговата позиция. Те ще продължават да се борят за повече права на майките в България и за достоен живот на българските деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика