И политици, и служби са физически в КТБ, каза Татяна Дончева

33837
И политици, и служби са физически в КТБ, каза Татяна Дончева
Снимка: БГНЕС

Казусът „КТБ” е крайъгълен камък – той катализира общата политическа ситуация. Там има много заровени тайни, но вие знаете, че ние (бел. ред. – Движение 21) работим да се отвори банката. Това заяви бившият червен депутат Татяна Дончева пред Нова телевизия.

Илиана Беновска попита къде били ДАНС, къде били МВР, къде е „Банков надзор” – ами в банката са бе, Беновска. Във физически смисъл са в КТБ  - консултантски договори, поръчки, възможности. Всички политици имат връзки с КТБ – и от опозицията дори имаше консултантски договори (бел. ред – дъщерята на Иван Костов, Мина Костова), поясни Дончева.

Прокопиев: Има пари за гарантирането на влоговете в КТБ

Цветан Василев стана жертва на машината, която толкова години използваше, за да се справя със свои бизнес опоненти. Това заяви собствен...

Като се отвори КТБ, ще се види кой има безлимитни кредитни и всякакви разплащателни карти. А Василев нарече Орешарски и Искров „марионетки”, защото в един момент те започнаха да правят неща, които не се харесваха на банкера – просто е, каза Дончева.

Изборите

Татяна Дончева подчерта, че Пламен Марков, който беше разкрит като сътрудник на Държавна сигурност, е бил притискан от държавата. Като футболист той е пътувал много и ДС затова са го хванали, поясни тя. Дончева обаче каза, че друг кандидат на партията – Петьо Бозуков, не е уведомил партията за агентурното си минало.

Бившият депутат поясни, че за пръв път „Алфа Рисърч” е измерила доверието към партията ѝ. Стартовата позиция е 1,5%, а на въпрос бихте ли гласували за партия на Татяна Дончева, 9% са отговорили с „да”, похвали се самата Дончева. Тя е сигурна, че резултатът на Движение 21 ще е над 2%. И се оплака, че много медии не искат да я отразят, защото не си плаща пакет за медийно отразяване.

Централната банка: До 20 ноември ще има решение за КТБ

До 20 ноември ще стане ясно какво ще е бъдещето на Корпоративна търговска банка. Това заявява подуправителят на БНБ Димитър Костов в ин...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика