Има кворум в парламента, още един депутат го напусна официално

17375
Има кворум в парламента, още един депутат го напусна официално
Снимка: БГНЕС

Кворум в Народното събрание засега има. От бързане заместник-председателя на Народното събрание Мая Манолова дори леко се удари в стола, докато сядаше на мястото си. А председателят на парламента Михаил Миков произнесе слово, завършващо с призив: "Да живее Република България".

Междувременно парламентът беше напуснат от още един депутат - Георги Еленков. Той влезе в Народното събрание от листата на ГЕРБ заради напускането на бившия шеф на НАП Красимир Стефанов, който първо напусна ПГ на ГЕРБ, присъедини се към "България без цензура" и прекара известно време като независим депутат, а след това напусна изцяло Народното събрание.

Кворум в парламента има

Най-после кворум в парламента има. Регистрираха се 166 народни представители при необходими 121 депутати. Първата точка в програмата е...

Още вчера, след среща в централата на ГЕРБ, шефове на болници, начело с директора на УМБАЛ „Света Анна” д-р Димитър Димитров, обявиха, че днес ще тръгнат на предупредителен протест, ако в Народното събрание не бъде внесено предложение от Министерския съвет за актуализация на бюджета на НЗОК. От ГЕРБ пък заплашиха, че няма да влизат в пленарна зала, ако това не се случи. Предупредителният протест на болниците ще е от 12:00 часа днес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика