Испания удостои Цветанов със Сребърен кръст

29007
Испания удостои Цветанов със Сребърен кръст

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов е бил удостоен със Сребърен кръст на Ордена за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. 

Министърът на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас е уведомил Цветанов за отличието в писмо. 

Сериозни нарушения са допуснати по делото срещу Цветанов, смятат от СГС

Съществени нарушения на процесуалните правила са допуснати на фазата на досъдебното производство, които нарушават правото на защита на ...

Министър Диас информира Цветанов, че са приключили всички процедури около удостояването с ордена. „Както съм споделял и при други поводи, особено съм удовлетворен от забележителното сътрудничество между България и Испания в съответните ни компетенции по времето, когато ръководехте Министерството на вътрешните работи на Вашата страна, което Ви превръща в достоен носител на високото отличеие“, пише още в писмото си Хорхе Фернандес Диас. Испанският вътрешен министър поздравява сърдечно Цветан Цветанов и се надява да се срещнат в близко време. 

Първият испански политик, който поздрави Цветан Цветанов за удостояването му със Сребърен кръст, беше евродепутатът и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент Аугустин Диаз Де Мера. По време на конгреса на ЕНП в Дъблин, Аугустин Диаз Де Мера благодари на Цветан Цветанов за успешното сътрудничество между вътрешните министерства на Испания и Бъгария по негово време и му пожела още много успехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика