К. Исмаилов: Опасност за стабилността на кабинета няма

17438
К. Исмаилов: Опасност за стабилността на кабинета няма
Снимка: БГНЕС

Няма основание за изтегляне на зам.-министър Орхан Исмаилов. Това заяви лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство” (НПСД) Корман Исмаилов. Той добави, че ще бъде жалко, ако  кабинетът се разпадне заради това, че този човек се казва Орхан Исмаилов, а не Иван Иванов.

Всички атаки срещу заместник-министъра се градят на инсинуации и лъжи. Той не бил нито член на НДСВ, нито на ДПС, обясни едно от лицата на РБ.

Корман Исмаилов пак вся смут сред Реформаторите със свое действие

Един от лидерите на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов отново разбуни духовете в Реформаторския блок. Причината - к...

Случващото се в момента беше определено като "показване на зъби" от страна на патриотите. В тази връзка Корман Исмаилов коментира: "Опасност за стабилността на кабинета няма. По-скоро бих казал, че има рискове. Сега ще се види до колко премиерът зависи от гласовете на националистите. Аз не искам да ги наричам патриоти. Те изкарват напред едни ксенофобски и лъжливи твърдения".

Ченгетата в политиката не са изчезнали. Едните се правят на патриоти, а другите се правят, че защитават правата и интересите на турците в България. Те си разиграват много добре топката, обясни Исмаилов в ефира на БНТ.

В политиката всичко е възможно. По този начин едно от лицата на Реформаторския блок коментира възможността той и политическата му формация да излязат от дясното обединение. Той допълни, че до това положение може да се стигне, ако се нарушава коалиционното споразумение и ако се допуска омраза.

Според лидера на НПСД РБ трябва да върви към единна структура и единно представителство. На въпрос кога трябва да се случи това, той отговори, че се надява това да се случи през следващата година.

Каракачанов призна, че патриотите нямат нищо против квалификацията на Исмаилов

Изразихме нашите съображения пред премиера Борисов против кандидатурата на Орхан Исмаилов, защото имаме това право. Това заяви лидерът ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика